Safety 1st
Säkerhetsprodukter
Små säkerhetstillbehör

Det finns vissa områden i huset som du vill att ditt barn ska hålla sig borta från. Utrymmen där det finns potentiellt farliga föremål bör göras barnsäkra. Gör ditt hem säkert från kök till vardagsrum till badrum med våra barnsäkerhetstillbehör.

Säkerhetsprodukter

Lås & spärrar

Se till att barnen inte kan komma åt skåp och lådor. Det händer ofta att barn klämmer fingrarna i skåp och lådor. Montera helt enkelt låsen på eller inuti de skåp eller lådor du vill skydda barnen från. Att montera skåp- och lådlås gör att matvaror, köksknivar och rengöringsprodukter är utom räckhåll för barnen.

Säkerhetsprodukter

Hörn & kanter

När ditt barn börjar gå börjar det utforska huset. Att lära sig gå innebär att falla och resa sig upp igen. Det ökar risken att stöta huvudet i soffbordet eller köksön. Se till att barnen inte slår eller skadar sig.

Säkerhetsprodukter

Kontaktskydd

Eluttagen och kablarna måste vara barnsäkra för att undvika oavsiktliga stötar eller att någon snubblar på sladden. Håll barnen säkra genom att hålla små fingrar borta från eluttagen. Ta en titt på våra kontaktskydd.

Säkerhetsprodukter

Dörrar & fönster

Alla barn älskar att leka med dörrar. De kan öppna och stänga dem med ett lekfullt ljud. Säkerställ att dina barn inte klämmer fingrar i en dörr eller ett fönster. Ta en titt på vårt fingerklämskydd.

 

Handla här

Våra återförsäljare delar gärna med sig av sin kunskap och expertis om hela vårt utbud av produkter och tjänster.
De flesta av våra återförsäljare har även försäljning online – så att du kan titta, välja och beställa hemifrån.

Safety 1st
Katalog
Ditt barn vill utforska! Så du vill hålla dem säkra medan de upptäcker sitt nya hem. Vi kan hjälpa dig att skydda ditt barn från födseln och när det börjar gå och krypa, med säkerhetstips i hemmet, förebyggande lösningar för vanliga risker och ett komplett utbud av säkerhetsutrustning. Kom igång med att barnsäkra ditt hem.