Safety 1st
Grindar
Röra sig säkert

När ditt barn börjar utforska världen på egen hand är det hög tid att skaffa säkerhetsgrindar. Du behöver dem i trappor och för att hindra barnet från att ta sig in i andra farliga utrymmen. 

Safety 1st erbjuder ett brett sortiment av barngrindar, inklusive tryckmonterade grindar och väggmonterade grindar. Montera din barngrind i bredare utrymmen enkelt och säkert med våra grindförlängningar.

U-tryck

Grindar

U-formade ramar är bra för vardagsbruk tack vare att de har en bred genomgångssektion och en enkel öppnings-stängningsmekanism. De kan snabbt monteras utan verktyg och erbjuder mer flexibilitet för tillfällig användning. Ändra måtten genom att lägga till grindförlängningar.

U-tryck

Grindförlängningar

Montera din barngrind i bredare utrymmen enkelt och säkert med våra grindförlängningar. För Flat Step och Auto Close samt för Easy Close Metal och Essential Metal Gate. 

Använd tillbehöret Y-spindel för att förhindra att trappan skadas. 

Väggmonterade grindar

De väggmonterade grindarna är perfekta för trappans överdel: envägsöppningen kan förhindra fall nedför trappan och det finns ingen stång nedtill som man kan snubbla på. Dessutom är väggmonterade grindar gjorda för långvarig användning. Inga förlängningar behövs för denna typ av grind.

Safety 1st
Flat Step

Ingen risk för att snubbla längst upp i trappan längre.
 

  • Mycket säker – det finns ingen stång nedtill som man kan snubbla på
  • Enkel montering utan att behöva borra. Den U-formade ramen ger extrem styrka när den är på plats.
  • Secure Tech® visuell indikator som låser grinden säkert på plats
Safety 1st
Auto Close

Den äkta Auto Close-säkerhetsgrinden.
 

  • Mycket säker: SecureTech® visuell indikator säkerställer att grinden är säkert stängd. Dubbla alternativ för låsning. Öppnas i en eller två riktningar för extra säkerhet.
  • Bekväm: Öppning med en hand. "Äkta" auto-stängning oavsett öppningsbredd. Extra bred genomgångssektion.
  • Snabb och enkel att montera: tryckinpassning med 4 punkter. Övergjuten skruv underlättar installation och åtdragning av grinden när inpassningen lossnar.
Safety 1st
Easy Close Metal

En barngrind som är enkel att öppna för föräldrarna, men svår för barnen.
 

  • Enkel att använda: Öppning med en hand; Enkelt stängningssystem; Extra bred genomgångssektion.
  • Snabb och enkel att montera: 4-punkts tryckinpassning; Övergjuten skruv underlättar montering och åtdragning av grinden när inpassningen lossnar.
  • Ultrasäker: SecureTech®; dubbla låsalternativ; öppnas i en eller två riktningar för extra säkerhet.

Handla här

Våra återförsäljare delar gärna med sig av sin kunskap och expertis om hela vårt utbud av produkter och tjänster.
De flesta av våra återförsäljare har även försäljning online – så att du kan titta, välja och beställa hemifrån.

Safety 1st
Katalog
Ditt barn vill utforska! Så du vill hålla dem säkra medan de upptäcker sitt nya hem. Vi kan hjälpa dig att skydda ditt barn från födseln och när det börjar gå och krypa, med säkerhetstips i hemmet, förebyggande lösningar för vanliga risker och ett komplett utbud av säkerhetsutrustning. Kom igång med att barnsäkra ditt hem.