Safety 1st
Nattlampor
Säker nattsömn

Ge ditt barn en trygg och fridfull nattsömn med våra nattlampor. Ett nedtonat ljus ger tillräckligt med ljusstyrka för att byta blöjor eller mata ditt barn under det första året. Det säkerställer också att ditt barn sover. Och när ditt barn blir äldre gör en nattlampa barnet mindre mörkrädd när det ska sova.

Automatiska nattlampor

Nattlamporna från Safety 1st ger din bebis en fridfull nattsömn. Ljuskänslig – tänds så fort rummet blir mörkt och släcks vid dagsljus. Det gör den lätt att använda. Lamporna är också ekonomiska tack vare sin låga strömförbrukning och kan användas i många timmar, tillräckligt för att barnet ska kunna sova gott hela natten.

Safety 1st
My Sweet Night Light

Den söta nattlampan.
 

  • Automatiskt lampa för enkel användning: Tänds när det är mörkt och släcks när det blir ljust i rummet, tack vare ljussensorn.
  • Milt ljus som tilltalar barnet: Tillräcklig ljusstyrka för att barnet ska kunna sova.
  • Inga batterier eller strömförsörjning behövs: Räcker upp till 20 000 timmar.
Safety 1st
Automatic Night Light

Gör att barnet sover gott.
 

  • Automatisk lampa: när den är ansluten lyser den när det blir mörkt och släcks när det blir morgon igen.
  • Ekonomisk: Mycket låg energiförbrukning på 0,4 W. Tack vare en diod med lång livslängd behöver du inte byta glödlampa. Håller upp till 50 000 timmar.
  • Modern design: som passar en modern inredning.

Handla här

Våra återförsäljare delar gärna med sig av sin kunskap och expertis om hela vårt utbud av produkter och tjänster.
De flesta av våra återförsäljare har även försäljning online – så att du kan titta, välja och beställa hemifrån.

Safety 1st
Katalog
Ditt barn vill utforska! Så du vill hålla dem säkra medan de upptäcker sitt nya hem. Vi kan hjälpa dig att skydda ditt barn från födseln och när det börjar gå och krypa, med säkerhetstips i hemmet, förebyggande lösningar för vanliga risker och ett komplett utbud av säkerhetsutrustning. Kom igång med att barnsäkra ditt hem.